Shoppat lite

Jag var så extremt shoppingsugen i natt att jag inte kunde hålla mig! Inte ens för att snabbt åka in till stan eller Väla imorgon. Var inne på madlady och bara klickade hem en massa saker. Hoppas att kläderna kommer snart och att de passar!

Här är det jag köpte:

jacka

 

 

Behövde verkligen en ny jacka. En jacka som inte är svart eller i fejkläder. Så klickade hemma denna jacka! Känns som att den kommer passa bra till mina övriga svarta och vita kläder. Och förresten … Ni kommer märka att jag försöker piffa upp min garderob med lite färger.

diadem

Ett sött och somrigt diadem. Har länge velat ha ett diadem med blommor på, men har inte hittat något som jag tyckte om. Med det här diademet kan jag vara hur svart och vit i övrigt och ändå vara färgglad, haha …

topp

Tror att diademet särskilt kommer att passa bra tillsammans med den här toppen! Modellen på bilden hade i alla fall ett diadem med blommor på och det såg bra ut, så då borde det väl passa på mig med. Är mest exalterad över den här toppen! Älskar långärmade croptops.

shorts

Är lite osäker på de här shortsen … Har inte så mycket mönster i min garderob, och är asymmetriska mönster verkligen min stil? Får se hur de passar på när jag får dem.

croptop

Ännu en croptop som jag blev helt förälskad i! Så klart också långärmad. Jag hoppas verkligen att båda topparna passar, annars kommer jag bli väldigt besviken.

Det var då det jag har klickat hem. Kan knappt vänta tills jag får använda allting!

Har ni märkt att det blivit en mer positiv ton i bloggen? Ska försöka att skriva mer när det händer roliga saker. Fast, kommer fortfarande skriva av mig när jag behöver det. Men det blir kanske roligare att läsa när det inte är så deppigt 🙂