Jag har funderat på det här länge … Det känns som att det äntligen är dags nu – att starta en blogg. Eller en ny blogg vill säga, har haft några stycken vid det här laget. Första bloggen fungerade inte riktigt och sedan dess har jag startat två nya bloggar, en på blogspot och en på blogg.se. Dock har de varit mer privata och inte offentliga. Fyllda med tankar och känslor. Den här bloggen kommer också vara fylld med tankar och känslor, men gör det lite mer offentligt och kanske inte så jävla deppigt som i de andra 🙂 Kom inte på något bra namn direkt, kanske byter efter ett tag. Men jag nöjer mig med folkfronten så länge. Känns ganska anonymt. Vem förväntar sig att en vanlig tonårsbrud ska skriva här?

Jag är en tänkare. Jag tänker alldeles för mycket på allting. Och det är skönt att skriva av sig, så det tänker jag göra i den här bloggen. Vore kul om vi delar samma tankar. Skriva om det mesta som rör omvärlden, allt från miljöproblem till vad fan vet jag! Ja, vi får helt enkelt se vart det leder!

Och ja, just det! Jag heter Jessica, är 19 år och bor för nuvarande i Helsingborg. Nyss gått ut gymnasiet och är lite less på livet.

Men YOLO som alla brukar säga.

 

yolo