Har spenderat hela helgen i Vejbystrand med min familj. Behövde verkligen det. Vejbystrand är ett av mina absoluta favoritställen. Har varit här varje sommar sedan jag … antagligen föddes. Min mormor och morfar har en liten sommarstuga här som de alltid är i på sommaren. Så mysigt.

Har vandrat runt i skogen, ätit glass tillsammans med mina småsyskon, legat på stranden (för det är äntligen bra väder igen, woho!), varit ute och gått med hunden och bara varit. Sprang en lång runda på stranden också för att inte komma ur form dessa dagar.

Igår när jag var ute och gick på stranden med hunden på kvällen var det en otroligt fin solnedgång. Satte mig ner i sanden och bara såg ut över vattnet och horisonten. Vad jag längtar efter att lämna Sverige och ge mig ut i världen. Vejbystrand är bra i ett par dagar, men inte längre än så. Helsingborg är bra för att mina kompisar finns där, men det finns så många andra människor som bara väntar på att lära känna mig. Och jag dem. Men en del av mig ville aldrig lämna platsen jag satt på. Om jag hade kunnat bli en liten snäcka och leva i sanden eller på havets botten så hade jag blivit det. Det var så fridfullt och så välbehövligt. Ibland behöver vi alla komma bort från allting och bara … vara.